Selecteer een pagina

Connectie maken op LinkedIn?

#1 Worden voor jouw doelgroep is mijn missie

Leuk dat je contact wilt opnemen om verder te praten over social selling. Stuur mij gerust een bericht op Instagram of LinkedIn wanneer je hier vragen over hebt. Dat mag ook wanneer je interesse het in het schrijven van een gastblog om anderen te helpen.

Op dit moment deel ik alleen tips over het toepassen van social selling en om die reden heb ik dan ook geen commercieel aanbod om je verder te helpen.

Geen enkele updates missen en op de hoogte blijven? Dan kun je mij uitnodigen om te connecten of mijn pagina volgen op LinkedIn.

Afbeelding van Wesley Jacobs

Meer lezen over social selling...

NEROX

Op zoek naar een allround marketeer? Dan ben je bij Hans Zoeteman van Nerox aan het juiste adres. Het delen van kennis is volgens hem de eerste stap naar een mooiere digitale wereld. Om zichtbaar te worden bij de doelgroep kan hij jou helpen met SEO-optimalisatie, online advertenties (SEA), Google shopping, remarketing en adviseren over de digitale toegankelijkheid van websites- en digitale platforms. Ook kun je op zijn website terecht voor artikelen en praktische tips over online marketing in de breedste zin van het woord!

JENSEO

Jens Verver is sinds 2018 actief als SEO-specialist. De wondere wereld van SEO kent hij als geen ander. Om je daarbij te helpen kan hij in Jip-en-Janneke taal uitleggen welke strategie jouw bedrijf nodig heeft om hoog te scoren in de organische zoekresultaten (SEO) van Google en Bing. Naast zijn werk als freelance SEO-specialist is hij ook werkzaam voor HEF Marketing, een gerenomeerd online marketingbureau in Rotterdam.